Ny bestyrelse 2023

Onsdag d. 8. marts 2023 afholdt DOPF den årlige generalforsamling. To medlemmer valgte at træde ud af bestyrelsen og et nyt medlem blev valgt.

17.03.2023

På generalforsamlingen fremlagde formand Anja Gjettermann årsberetningen og kasserer Louise Søllingvraa Madsen førte os sikkert gennem regnskabet. Du kan læse formandsberetningen her.

Bestyrelsen måtte desværre sige farvel til både Tine Ramskov Larsen og Gunn Ammittzbøll som begge har valgt at træde ud af bestyrelsen. 

I bestyrelsen vil vi gerne sige stor tak til både Tine og Gunn for det store bidrag til DOPF men også for hygge og grin når vi har mødtes. 

Heldigvis blev det ikke kun til farvel men også til et stort velkommen i bestyrelsen til Pia Kruse som arbejder i Palliativt Team i Vejle. 

Øvrige fra bestyrelsen som var på valg blev genvalgt. Du kan se den foreløbige konstituering her.

Efter generalforsamlingen blev der afholdt temadag om pårørende. Vi vil gerne sige stor tak til både oplægsholderne Sogne- og hospitalspræst Anette Kortegaard og fysioterapeut og pårørende Lone Ramer Mikkelsen for gode oplæg og refleksionsøvelser og en stor tak til deltagerne for engagement og spørgelyst.